slagg

Teraz jest czwartek, 14 listopada 2019, 20:58

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  Strona 1 z 1
 [ Posty: 8 ] 

Proszę o pomoc


Autor Wiadomość
 Tytuł: Proszę o pomoc
PostNapisane: wtorek, 29 kwietnia 2014, 19:10 
Offline
przychodzi popatrzeć na koszary
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 29 kwietnia 2014, 18:22
Posty: 6
Odnośnie tematu...
Ma ktoś kontakt z ludźmi z tego postu: http://www.koalicjapolnoc.pl/Phorum/viewtopic.php?f=30&t=2124&start=0
Mam ten sam problem i z chęcią bym o tym pogadał np. na gg, bardzo proszę o pomoc. Chciałbym wrócić na wakacje do tego wspaniałego sporu ale z niesprawną repliką mi się to nie uda - znacie mój ból ;p Wiem że w poście było napisane że okablowanie ale chciałbym żeby mi ktoś to sprecyzował.
Pozdrawiam wszystkich maniaków i bardzo proszę o szybką pomoc.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 29 kwietnia 2014, 20:02 
Offline
Nadszyszkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 lutego 2010, 22:39
Posty: 2135
Lokalizacja: Rowy
Najlepiej daj replikę serwisantowi. Oni mają możliwość sprawdzenia czy to wina batki, kabli, mosfeta (jeśli jest), lub może kostka stykowa padła.
Miałem podobne problemy w różnych replikach. Najczęściej padały kable. Są zestawy kabli nisko oporowych do replik. W 3City jest jeden serwisant o nicku Guzio. Muszę zapytać znajomka o kontakt do niego.

_________________
Administrator
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 30 kwietnia 2014, 19:47 
Offline
przychodzi popatrzeć na koszary
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 29 kwietnia 2014, 18:22
Posty: 6
Przepraszam za dłuższą nie obecność. Mam ochotę sam sprawdzić, tyle że chciałbym wiedzieć gdzie znajdował się problem w tamtej replice, mam chęci, trochę doświadczenia i możliwości (narzędzia). Tak że jeśli ma ktoś kontakt z tymi osobami, które znalazły odpowiedź na rozwiązanie tamtego problemu prosiłbym o kontakt na tym forum. Ewentualnie gdzie w Gda. mogę znaleźć taki serwis?

Moje pytania do tamtego przypadku to:
*Trzeba było wymienić całe okablowanie?
*Wystarczało coś wykręcić/wymienić/zakleić?
*Kupić od razu nową batkę?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 30 kwietnia 2014, 21:53 
Offline
Nadszyszkownik
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 lutego 2010, 22:39
Posty: 2135
Lokalizacja: Rowy
Na początek najlepiej podpiąć dobrą batkę. Kable wymienia się całe, czyli od gearboxa ,aż do końca. Są zestawy np. w Jarmixie zaprzyjaźnionym sklepie w Słupsku.
Teraz będzie ciężko kogoś złapać bo imprezy asg i majówka. Jak tylko wrócą to złapię kontakt na namiar na serwisanta w Gdańsku.
Z kablami lepiej nie eksperymentuj bo skończy się pożarem.

_________________
Administrator
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 1 maja 2014, 23:58 
Offline
przychodzi popatrzeć na koszary
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 29 kwietnia 2014, 18:22
Posty: 6
Spoko, dzięki za rady. Jak pójdę na jakąś strzelankę z nowym SVD to zabiorę też m'kę i pokombinuję z kumplami. Jak byś miał ten numer albo adres to też bym był wdzięczny. Jak już będziesz go miał to wspomnij na forum to prześlę ci adres e-mail, na który możesz wysłać te informacje.

Za wszystko dzięki i Pozdrawiam!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 21 sierpnia 2016, 19:59 
Offline
przychodzi popatrzeć na koszary
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 21 sierpnia 2016, 19:55
Posty: 10
Choć wiadomość sprzed lat to mi się przydała

_________________
wózki na węże


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 28 sierpnia 2016, 16:38 
Offline
przychodzi popatrzeć na koszary
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 sierpnia 2016, 14:28
Posty: 1
Miałem podobne problemy w różnych replikach. Najczęściej padały kable. Są zestawy kabli nisko oporowych do replik. :)

_________________
Blog


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 18 września 2017, 07:05 
Offline
przychodzi popatrzeć na koszary
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 18 września 2017, 07:02
Posty: 5
a co z tym sprzętem

____________________________
http://lottozdrapkionline.pl/


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Moderatorzy: SKURA, Sebi

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  Strona 1 z 1
 [ Posty: 8 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron