slagg

Teraz jest czwartek, 14 listopada 2019, 21:46

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  Strona 1 z 1
 [ Posty: 6 ] 

20100906 problem z ładowaniem się Portalu KoalicjaPolnoc


Autor Wiadomość
PostNapisane: poniedziałek, 6 września 2010, 17:16 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 lutego 2010, 14:31
Posty: 4730
Lokalizacja: Koszalin
Z rozpoznania wynika, że przez reklamy roboty antyspamowe wrzuciły na listę zagrożeń i braku zaufania adres, ale na szczęście nie www.KoalicjaPolnoc.pl ale aganetu. Dzisiaj właściciel serwera ma zmienić wreszcie dns tak, aby się pojawiał na górze napis www.koalicjapolnoc.pl a nie po wejściu na adrs ww.aganet....
To powinno pozwolić z czarnej listy zniknąć.

Wchodząc przez Internet Explorer nie blokuje Portalu, a w Mozilli na teraz można wyłączyć blokowanie przez:
Narzędzia->Opcje->Bezpieczeństwo i wyłączyć drugą opcję od góry odnośnie blokowania.

Nad rozwiązaniem problemu trwają prace.

_________________
"Zwycięzcą jest ten kto widzi odpowiedź dla każdego problemu. Przegranym zaś kto widzi problem w każdej odpowiedzi."
"Rangers lead the way" http://www.KoalicjaPolnoc.pl
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 7 września 2010, 12:18 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 lutego 2010, 14:31
Posty: 4730
Lokalizacja: Koszalin
W dniu dzisiejszym problem już został rozwiązany. Dziękujemy za cierpliwość.

_________________
"Zwycięzcą jest ten kto widzi odpowiedź dla każdego problemu. Przegranym zaś kto widzi problem w każdej odpowiedzi."
"Rangers lead the way" http://www.KoalicjaPolnoc.pl
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 14 października 2010, 12:46 
Offline
generał brygady
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 lutego 2010, 21:08
Posty: 1373
Cześć.

Mam pewien problem na naszym portalu. Nie można sie zalogować, chciałem wstawić artykuł, a tu... :( Czy to problem techniczny portalu czy może coś nie tak z moim laptopem? Pomyślałem, że może pomyliłem hasło, ale kiedy wpisałem inne wyskoczył komunikat, że jest niepoprawne, natomiast gdy wpisuje to dobre hasło niby się normalnie ładuje, ale po skończeniu ładowania znów jestem nie zalogowany. :(

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 14 października 2010, 13:29 
Offline
sierżant
Avatar użytkownika

Dołączył(a): poniedziałek, 1 marca 2010, 19:06
Posty: 361
Lokalizacja: Koszalin
U mnie bez najmniejszego problemu...

_________________
Obrazek
WUJA TO FRAJER !!!


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 14 października 2010, 14:30 
Offline
generał brygady
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 lutego 2010, 21:16
Posty: 1349
Lokalizacja: K-lin
U mnie też ok. Nawet artykuł wstawiłem... :wink:

_________________
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 24 października 2010, 17:55 
Offline
generał brygady
Avatar użytkownika

Dołączył(a): niedziela, 28 lutego 2010, 21:08
Posty: 1373
W takim razie to coś z moim laptopem. :/

_________________
Obrazek
Obrazek
Obrazek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  Strona 1 z 1
 [ Posty: 6 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Skocz do:  
cron